Jdi na obsah Jdi na menu
 


VI. kapitola ZD

6. kapitola

18+

(Adrian)

   Byl to náročný den, ale docela jsem si ho užil. Tyler mi první poukazoval celé jeho království, vysvětlil mi rozdíly mezi bílým, červeným i růžovým vínem. Dokonce jsem se i dozvěděl, co je to ten klaret, nebo-li jak on rád říkal – velká záhada pro neznalce, bílé víno z modrých hroznů. Bylo vidět, že se v tom opravdu vyzná, nikdy jsem netušil, kolik se toho dá o vínu namluvit, ale on měl pořád o čem mluvit. Pak jsme nějakou dobu strávili přímo na vinici odstraňováním přebytečných letorostů, očišťování kmínků, než mě zatáhl i do sklípku a začal plnit skleničky vínem. Bránil jsem se, nebyl jsem moc zvyklý pít, ale co mi naléval bylo fakt výborné. Po malých dávkách různé druhy k ochutnání, zajídat to sýrem, chlebem. Byl to příjemný den, po kterém jsem se ve sprše spokojeně usmíval.

   Osušil jsem se, navlékl na sebe věci na spaní a vešel do ložnice. Leknutím jsem sebou cukl, když se v křesle pohnula osoba, nikoho jsem tu nečekal a už vůbec ne Ezekiela. Zvedl ke mně hlavu a odložil knihu, kterou jsem tam měl rozečtenou.
   „Ahoj,“ postavil se.
   „Ahoj,“ šeptl jsem nejistě, zatímco jsem sledoval, jak dlouhými štíhlými prsty začal rozepínat knoflíčky na lehce zmačkané košili a jak mu košile klouže z ramen a odhaluje jeho vypracovaný hrudník.
   „Co to děláš,“ vyletělo ze mě, když prsty zamířil i k zapínání svých kalhot. Zadíval se na mě a zvedl obočí.
   „Svlékám se, taky bys to měl udělat, bez oblečení je ten sex příjemnější.“
   „Cože?“ Nevěřil jsem tomu, co právě řekl, to byl natolik netaktní, že si sem přišel jen pro tu jednu věc?
   „Co nechápeš?“
   „Nemůžeš si sem jen tak přijít a říct ´hele svlékni se, udělám ti dítě´,“ rozhodil jsem rukama.
   „Na to jsem si tě ale koupil. Bylo mi třicet a rád bych, aby moje linie nevymřela a někdo převzal to, co se tu snažím vybudovat,“ mluvil pomalu, připadal jsem si jako nějaký imbecil, kterému se musí všechno pomalu vysvětlovat.
   „Já to chápu, ale… ale já jsem taky člověk,“ zkusil jsem to.
   „Vím, že jsi člověk, kdybys nebyl, už jsem tu nemusel být,“ poznamenal kousavě a sundal kalhoty. Mlčky jsem ho sjel pohledem, vážně měl pěknou postavu, vypracovaná stehna, na kterých nebyl ani gram tuku navíc, vlastně nikde na jeho těle nebyl ani náznak faldu, minimálně musel chodit běhat.

   O krok jsem ustoupil, když jsem se stále k ničemu neměl a jeho čekání nejspíš přestalo bavit, protože se ke mně rozešel. Lehce se zamračil a přitáhl si mě k sobě. Měl jsem tendenci založit si ruce, když mi svlékl triko a zkoumavě si mě prohlédl, držel mě ale za zápěstí, jako by můj záměr tušil.
   Chytil jsem mu ruku, jakmile sáhl k lemu mého spodního prádla.
   „Přestaň, na tohle jsem si tě koupil,“ zavrčel tiše, v jeho hlase jsem slyšel, že začíná být naštvaný a ztrácet trpělivost.
   „Já vím, já jen… bude to poprvé,“ zašeptal jsem nakonec s pohledem upřeným na jeho hruď, netroufal jsem si podívat se mu do obličeje. „Jen jsem tě chtěl poprosit… abys byl opatrný.“ Na chvilku se mezi námi rozhostilo ticho, na můj vkus trvalo až příliš dlouho, tak jsem poraženecky jeho ruku pustil, nemělo cenu se bránit. Měl pravdu, bylo to jeho právo, chtěl jen dítě, ne mě, žádné city v kupní smlouvě nebyly.

   „Dobře, budu opatrný,“ kývl nakonec, pustil mě a ukázal na postel. Na okamžik jsem zaváhal, než jsem se položil. Ezekiel přešel k zásuvce u postele a vytáhl odtamtud lahvičku s fialovým gelem. Teprve pak vylezl za mnou na postel a naznačil mi, abych se otočil. Pomalu jsem ho poslechl, položil se na břicho, a nakonec si sám sundal spodní prádlo. Tvář se mi zalila červení, bylo mi trapně a musel jsem přiznat, že jsem se trochu i bál.
   Objal jsem polštář a pokusil jsem se uvolnit, když mi roztáhl nohy, prsty rozevřel půlky a lubrikantem přejel po mém otvůrku. Chvilku okolo něj jen kroužil, masíroval ho, aby si zvykl na doteky a přestal se tak zběsile stahovat. Pootevřel jsem rty a snažil se zvyknout si na zvláštní plnost, když do mě začal postupně zasunovat své dlouhé prsty a připravovat mě tak na vpád něčeho o dost většího, jak jsem si všiml pod tenkou látkou jeho spodního prádla. Občas jsem stáhl obočí, když to zabolelo, ale dalo se to snést, a tak jsem se dál snažil klidně ležet a spolupracovat.

   Pak ale jeho prsty zmizely a otřel se o mě jeho penis, cítil jsem, jak se mé srdce rozbušilo. Kousl jsem se do rtu, když do mě začal vjíždět. I když zřejmě použil dostatek lubrikantu, občas to zabolelo, jak se moje panicovská dírka roztahovala a snažila se pojmout celý jeho objem. Musel jsem ale uznat, že se snažil být opatrný, kouskem vnikl dovnitř, pak se zase povysunul a znovu se zanořil o kousek hlouběji než předtím. S každým jeho pohybem dovnitř, jsem cítil, jak se ho do mě dostává víc a víc, než nakonec prudčeji přirazil a já tiše kníkl náhlým ostrým bodnutím bolesti. Zastavil se a dlaněmi se zapřel okolo mě. Nechal mě si zvyknout. Konečně ve mně byl celý, cítil jsem jeho pánev přitisklou na můj zadek.

   „Dobrý?“ promluvil nakonec. Lehce jsem přikývl, i když do smíchu mi právě nebylo. Kousl jsem se do rtu, když přesunul dlaně na moje půlky, promnul je a začal se pomalu pohybovat. Pomalu klouzal dovnitř a ven. Byl to zvláštní pocit, ale pomalu jsem si na tu plnost začal zvykat.
   Sevřel jsem v dlaních povlečení a tiše vydechl. Když se Ezekiel otřel o citlivé místo v mém těle, začalo si moje tělo dělat, co chtělo, chtělo znovu, začalo mu vycházet vstříc, jen aby se ten pocit dostavil zase, ten příjemný pocit, který vysílal brnění do celého mého těla a přesměrovával tok krve do orgánu mezi mýma nohama.

   Hlasitě jsem zalapal po dechu, když roztáhl moje půlky a zasunul se do mě hlouběji. Ani jsem si nemyslel, že by to ještě šlo a že by se mi to i mohlo líbit, ale bylo to tak a já se pod ním začal kroutit, abych se dlaní dostal ke svému mužství, které jsem měl nepohodlně přilehlé pod sebou. Strašně jsem potřeboval dotknout se, dosáhnout toho touženého uvolnění.
   Nejistě jsem pootočil hlavu, když se ze mě celý vysunul. Chvilku jsem nevěděl, jestli jsem neudělal něco špatně, třeba jsem se kroutil až moc a bylo mu to protivné, ale on mě jen chytil za boky a nadzvedl mě na kolena. Nejspíš si moje kroucení vysvětlil správně a touto polohou mi umožnil vklouznout dlaní do svého klína. Okamžitě jsem toho využil a uchopil se do dlaně.
   Skoro jsem skončil na hubě, když do mě znovu přirazil celou svojí délkou, a druhou rukou jsem se tak musel opřít o pelest, abych udržel stabilitu. Chytil mě za boky a začal je vést proti sobě. Zasténal jsem, když se znovu začal třít o to citlivé místo v mém těle, o kterém jsem nevěřil, že existuje. Musel jsem uznat, že Ezekiel dobře věděl, co dělá a oceňoval jsem, že se snažil, aby se to líbilo i mně.

   Svěsil jsem hlavu, tlumeně zasténal a s posledními rychlými pohyby ve svém klíně jsem zaneřádil prostěradlo pod sebou. Moje svaly se při mém orgasmu začaly okolo jeho údu automaticky stahovat. Tiše jsem kníkl bolestí, když do mě několikrát prudčeji vrazil, musel jsem se podepřít i druhou rukou, abych neztratil rovnováhu, ale to už jsem uvnitř sebe ucítil podivné lepkavé teplo, jak mě zaplnil svým semenem.
   Srdce mi hlasitě bušilo, pootevřenou pusou jsem se snažil nabrat do plic víc vzduchu, který se mi po prožitém zážitku nedostával. Tělo mi ještě příjemně vibrovalo, když ze mě Ezekiel vystoupil. Pootočil jsem k němu hlavu a sledoval, jak vstává z postele a natahuje si na sebe svoje oblečení. Najednou jsem si připadal… jako laciná děvka na jednu noc, za kterou se přijde jen na šukačku, pak zákazník zaplatí a odejde. Přitom jsem tak moc toužil po tom, aby noc po mém poprvé byla krásná, chtěl jsem usnout v náruči muže, který mě snad bude mít alespoň trochu rád, přál jsem si, aby mě držel, dlaněmi konejšil moje roztřesené tělo…

   „Tak už se konečně jdeš věnovat mně?“ ozval se od balkonových dveří hlas. Cukl jsem sebou a automaticky k sobě natiskl kus přikrývky. Simon stál opřený o rám dveří a na tváři mu hrál uštěpačný úšklebek. Natolik jsem byl jeho přítomností vyvedený z míry, že jsem nedokázal nic říct, natož na něj zařvat, aby vypadl z mého pokoje, což jsem určitě udělat měl, ale než jsem se stihl vzpamatovat, vzal ho Ezekiel okolo pasu a sám s ním zamířil přes balkon pryč. Šokovaně jsem za nimi hleděl, to mu nehodlal vůbec nic říct? Že to bylo nevhodné? Urážlivé? A ten Simonův posměšný pohled, který na mě ještě přes rameno hodil, kterým se mi doslova vysmíval, mě rozložil ještě víc. Byl to pohled typu ´ošukal tě, protože musel, ale se mnou jde, protože chce´.
   Svíral jsem v dlani přikrývku a tiskl si ji k nahému tělu, než jsem se pomalu zvedl na vratké nohy. Zadek mě pálil, cítil jsem, jak mi po stehně stéká sperma a každý krok byl náročnější než obvykle. Přesto jsem se dotáhl do koupelny, vlezl do vany a nechal ji napouštět horkou vodou. Stočil jsem se na bok, roztřásla se mi brada a tiše jsem se rozbrečel. Nevadilo mi, že po mně chtěl sex, přežil bych i způsob, jakým si ho vymohl, byl opatrný, jak jsem ho prosil, nakonec se mi to i líbilo, ale… ale nezůstal, ale odešel se Simonem, ale udělal ze mě stroj na děti… bylo tu tolik ale, které jsem netušil, zda dokážu překonat.

   Zastavil jsem vodu a objal se. Byla příjemně horká, skoro jako by mě doopravdy někdo objímal svým horkým tělem, ale jen skoro. Nechtěl jsem myslet na to, co se děje v pokoji naproti, ale čím víc jsem se snažil myslet na něco jiného, tím to bylo horší. Moje slzy padaly do vody, řinuly se mi po tvářích jako vodopády a nešly zastavit. Začínal pochybovat o tom, že to tady zvládnu.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář